Käsityöpuoti

LAMPAASTA ON MONEKSI....

Lampurin Tuvan sisustamista on ollut suunnittelemassa ja tekemässä TARJA KORHONEN TOIVERAAMISTA.

lampurin_tupa.jpg

Suurinosa tuotteista kaupitellaan vielä syksystä - jouluun erilaisissa messuilla ja myyjäisissä. Yhteistyötä myyntitapahtumissa on ollut muiden pienyrittäjien kanssa.

Karitsoinnit ovat keväällä. Voi paremmin keskittyä käsityötoimintaan kun ei ole niin montaa karitsoimisporukkaa vuodessa. Käsitöiden myynti onkin paisunnut pikkuhiljaa ja tuo jo jonkinlaisen lisän tilan kassaan.

Päätuotteena on pienehköt huovutustyöt ja lampaanvillaiset nuket, mutta toki on perinteisiä neuloksia ja tietysti nuita lankoja. Varsinkin kesäaikana on myös muitakin tuotteita kuin" villaisia" esim, kierrätys- ja uusiokäyttökäsitöitä eril materiaaleista.

Nuket ym. huovutustyöt teen itse, mutta lapasten ja sukkien teko on suurimmaksi osin teetetty, tilan omista langoista. Tulevaisuudessa kysynnän kasvaessa täytyy varmaan muitakin tuotteita osin teettää muilla osaavilla käsillä, sillä toisinaan lampaanhoito vie niin paljon aikaa...

Mutta aina kannattaa ottaa yhteyttä, jos käsityöni kiinnostavat jollain lailla. Kästöitten saralla onkin poikinut monia mielenkiintoisia yhteyksiä...taiteeseen ja toisiin pienyrittäjiin mm.


Käsitöitä tulee esiteltyä enemmän facebookin sivuilla

FB: Lampurin Tupa / Anttilan lammastila


Myös huovutusvillaa tulee myyntiin enemmälti, kun saa karstattua varastoa omien lampaitten villoista

lampurin_tupa1.jpg